Loukje Anna X Flora

INTRO:
Ik stel jullie graag voor aan Loukje! Link naar filmpje Loukje is de nieuwe aanwinst bij FLORA en gaat haar eigen creatieve ondernemende projectje binnen FLORA op zetten. Loukje benaderde mij een tijd geleden en ze vroeg mij of ze meer van mij mocht leren. Tuurlijk, mag dat! Ik merk dat ik het leukst vind om dingen samen te bedenken en tot uiting te laten komen. Dus dit gaat helemaal goed komen! Daarnaast doet Loukje nu ook hotelschool en kon mij erg vinden om hoe ik ook al die stages en hotelschool avonturen heb beleefd. Ik heb hele leuke herinneringen aan de tijd dat ik in de coolste en mooiste hotels en restaurants werkte. Nu loopt Loukje stage op Mauritius en deze week gaat er een pakketje haar kant om met haar eigen bedachten gepersonaliseerde items. Ze zal daar content maken (hallo bounty stranden 🌊🏖️) en aan jullie vertellen hoe ze tot al deze ideeën is gekomen. Een beetje behind te scènes en gezelligheid!

In het filmpje verteld ze kort wie ze is! Dus zet je geluid aan of lees de ondertiteling die ik onder het filmpje heb gezet. We hadden het al drie keer proberen op te nemen via de telefoon maar elke keer viel het geluid weg. Daarom nu op deze manier! Even een videocall gefilmd 🤣 Erg creatief 🤣🤣.

Bedankt Loukje voor je enthousiasme en ik kijk er naar uit hoe je gaat floreren als creatieve ondernemende dame 😃

Ps - andere dames (heren zijn ook welkom hoor ;))) hebben mij ook veel benaderd de laatste tijd. Je mag me altijd benaderen met jouw idee! Soms is dan de tijd rijp en gaan we direct aan de slag en anders wellicht in de toekomst.
:) :) :) :) :) 
UPDATE 30-4-204
Mijn ouders zijn veilig geland op het mooie Mauriiitttiiusssss en dat betekent dat de samples ook veilig zijn aangekomen. Na een heerlijk weekje met mijn ouders genoten te hebben kon ik eigenlijk niet wachten om aan de slag te gaan en mijn ideeën met jullie te delen. Nu is het opeens werkelijkheid geworden en heb ik een paar van mijn eigen ideeën gewoon in m’n handen!

Petje af voor Fleur haar talenten, want deze items zijn waanzinnig. En ik vind het onwijs leuk om dit samen met haar te doen, top team zijn we.
Oké maar even terug naar de kern van deze update: wat kunnen jullie nou precies verwachten?

Deze week komt mijn eerste filmpje online waarin ik item numero uno laat zien, hier vertel ik al het een en ander over de story behind. Later ga ik hier nog wat meer op in en laat ik ook eventjes zien hoe het eruit ziet als deze onder een palmboom ligt op een wit strand.🏝
Steeds een beetje meer de diepte in dus ennnn hopelijk ook al de eerste items samen met jullie creëren (waar ik HEEL veel zin in heb).

Nou ik ga morgen weer lekker aan de bak op werk en laat later weer iets van me horen.
Lieeefs 💖